Niels Steen Sørensen

Gode råd til at rydde op i dit opbevaringsrum

Vi kender det alle. Det, der startede med at være et opbevaringsrum med god plads er nu i stedet en uigennemtrængelig væg, hver gang du åbner døren derind til. Det er desværre ofte det, der sker, hvis ikke du sørger for at have gode opbevaringsmuligheder i dit opbevaringsrum.

Vi kommer her med nogle gode råd til, hvordan du får mest ud af dit opbevaringsrum og hvordan du undgår at fylde det unødvendigt.

Regler når du skal rydde op i dit opbevaringsrum

Gennemgå dine ting og lav 3 bunker. En bunke der skal gemmes, en bunke du er i tvivl om og en bunke til genbrug. Gennemgå derefter dine ting og hav en realistisk snak med dig selv. Hvis du står med en ting i hånden, som du ikke har brugt længe. Så er det muligvis tiden til at skille sig af med den. Vi har en tendens til at holde ved ting, som vi burde give slip på. Når du har gennemgået dine ting og kørt tingene til genbrug væk, så skal du forholde dig til ”måske bunken”. Kig på den igen og så er vi sikre på, at du kan slippe endnu et par ting.

Indret dit opbevaringsrum smart

Indret dit opbevaringsrum, så du kan udnytte det bedst muligt. Sæt eventuelt nogle hylder op og køb nogle gennemsigtige plastkasser til opbevaring. Hæng kroge op i loftet til de ting, der kan hænge som for eksempel ski og andet sportsudstyr. Sørg for at sætte en seddel på hver kasse, hvor du skriver hvad indholdet i kassen er. På den måde kan du let finde dine ting igen. Det er altid en god ide at løfte tingene i dit opholdsrum en anelse fra gulvet. Er dit opbevaringsrum et kælderrum, så er der altid en lille chance for, at der kan komme vand ind.