Niels Steen Sørensen

Min fascination af det rå look

Det rå look er en af de mest populære trends lige nu. Det kan være svært at definere, fordi det rå look kan se forskelligt ud fra person til person. For mig handler det rå look om at gøre noget lidt anderledes og ikke følge strømmen. Jeg er fascineret af den rå industrial stil, som er blevet så populær de seneste år. Jeg synes, det rå look giver et beton spisebord et helt unikt udtryk, som jeg virkelig godt kan lide.

Jeg elsker at mixe rå og industrial stil med lidt blødere elementer, fordi det giver et spændende contrast. Det rå look er perfekt til at skabe en unik og personlig indretning, som man virkelig kan føle sig hjemme i. Jeg tror, det rå look er here to stay, og jeg glæder mig til at se, hvordan trenden udvikler sig i fremtiden.

Fede møbler der passer ind i det industrielle rå look?

Møbler i rå industrial stil er super fede, og det rå look er blevet meget populært de seneste år. Det rå look giver en unik og personlig indretning, som man virkelig kan føle sig hjemme i. Jeg tror, det rå look er her for at blive, og jeg glæder mig til at se, hvordan trenden udvikler sig i fremtiden.

  • beton spisebord
  • rørlamper
  • rå træmøbler
  • jernstole
  • loftlamper
  • stålrister
  • vintage møbler

Andre loppefund jeg har gjort på det seneste

På det seneste har jeg lavet en del gode loppefund, jeg fandt bland andet et spisebord af beton til ingen penge, derudover har jeg også fundet en masse ting til haven, blandt andet nogle store blomsterkrukker. Jeg er virkelig begyndt at interessere mig for det rå look, og det er jo netop det loppemarkederne ofte bugner med. Jeg har altid været glad for at gå på loppemarkeder, men det er først de seneste par år, jeg har begyndt at interessere mig for indretning og design i det hele taget – så der er virkelig noget at hente på de loppemarkeder.

Det er jo ikke kun mig, der synes det. Flere og flere mennesker begynder at interessere sig for indretning, og det betyder også, at der er større efterspørgsel på de gode loppefund. Derfor skal man også være hurtig, hvis man vil have fat i noget godt – og det kan være en udfordring, fordi jeg jo ikke er den eneste, der er på udkig efter gode loppefund. Men det er også en del af charmen ved at gå på loppemarkeder – man aldrig helt ved, hvad man kan finde, og det er jo netop det, der gør det så spændende.

Jeg har i hvert fald fundet mange gode ting på det seneste, og jeg glæder mig til at finde endnu flere gode loppefund i fremtiden.