Niels Steen Sørensen

Sådan finder du dit bedste internet

Internettet. The World Wide Web. En naturlig del af langt de fleste danskeres hverdag, og en del som man næsten ikke tænker over ikke altid har været der. Indtil det pludselig ikke er der. Eller det kører som vinden blæser på en kold efterårsdag. Har du det som mange andre, at nettet bare SKAL fungere? At det bare SKAL køre uden udfald? Så gælder det om at finde den bedste løsning for dig. Men hvordan finder du det bedste internet? Det forsøger vi at guide til her.

Køb ikke katten i sækken

Det er på ingen måde svært at finde en internetløsning. Det bugner med udbydere på det danske marked. Udfordringen er at finde den rigtige løsning for dig. Som dækker dine behov og forventninger. For man kan godt komme til at købe katten i sækken, hvis man ikke tænker sig om.  En stor pakke med det hele – og lidt til – kan hurtigt være spild af penge. Omvendt kan en billig løsning, der kun lige dækker de basale behov nemt bliver til gene. En af de største udbydere er Boxer. Og med bredbånd fra Boxer er du næsten altid godt dækket in.

Find dit behov

Først og fremmest er det vigtigt at gøre sig klart hvad behovet er. Er det kun dig, der skal bruge nettet – eller er I flere? Er du studerende eller er I en hel familie der både skal kunne arbejde, surfe og streame? Behovene er vidt forskellige – og det samme er de løsninger der findes på markedet. Der er derfor et par ting, du skal overveje:

  1. Hvor mange computere skal kunne være på nettet på samme tid?
  2. Hvad er det primære formål med at være på nettet? Arbejde, streaming, andet?
  3. Hvor ofte skal du/I buge nettet? Er det både dag og aften – eller primært aften?

Kig på økonomien

Ud over at de fleste gerne vil have et internet med en vis stabilitet og hastighed, så er prisen også en parameter for mange. Ikke mindst hvis du er studerende eller har en stor familie. Og det er naturligvis vigtigt at se på prisen, for man skulle jo gerne have råd til den forbindelse man vælger. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er alle steder du kan vælge frit blandt de billigste udbydere. Heldigvis findes der en række gode oversigter, hvor du hurtigt kan sammenligne både indhold, priser og tilgængelighed på de forskellige internetløsninger. På den måde sparer du ikke alene tid – du har også gode chancer for at vælge den rette internetforbindelse for dig!

nielssteensorensen.dk - BILLIG-BREDBAND.DK